23948sdkhjf

Autodesk släpper ny Moldflow version

Nya Moldflow Insight 2017 är här. I versionen, vilken ersätter 2016, kan användaren själv välja om han vill arbeta i molnet eller lokalt.
Mohsen Hessami, Moldflow Application Engineer vid NTI CADcenter AB berättar om de stora skillnaderna jämfört med den tidigare versionen.

-Det är en hel del småförändringar både i Jobmanager, interfacet och på beräkningssidan vilket gör versionen smidigare och mer snabbjobbad, säger Hessami till Plastforum.

Ett exempel på det att man när man arbetar i “jobmanager.” I tidigare versioner har användaren behövt logga ut från programmet för sedan logga in på internet för att se hur många “credits” han har kvar. Den informationen finns nu i “jobmanager”.

Verktygsfältet tillåter skapandet av egna kartotek vilka kan fildelas till andra användare. Möjligheten att automatiskt skapa rapporter är en annan nyhet. Vidare är en hel del justeringar genomförda på beräkningssidan gällande 3d-simulering och fiberorientering. Till exempel är det i den nya versionen Moldflow Insight 2017 nu även möjligt att välja fiberriktningen i använda materialet vid beräkning av compression moldning och composite overmolding.

Det är även möjligt att analysera härdplast/termoplast tillsammans i en dubbelsprutad produkt med mera.

Mohsen Hessami, Moldflow Application Engineer vid NTI CADcenter AB berättar om nya Moldflow Insight 2017 som nyligen släpptes.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08