23948sdkhjf

Songwon driftsätter ny anläggning i Abu Dhabi

Den nya anläggning som Songwon Industrial Ltd nyligen låtit uppföra Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten är tillägnad tillverkning One Pack Systems (OPS).
Den nyuppförda anläggningen har en kapacitet på 7000 miljoner årston OPS (skräddarsydda blandningar av tillsatser i pelleterad form).

Anläggningen är utformad så att den möjliggör framtida expansion för att möta den ökande efterfrågan på OPS-produkter i synnerhet i Mellanöstern med även övriga världen.

Den nya anläggningen är en del av Polysys Additive Technologies Middle East, ett samriskbolag ägt av Polysys Industries, Pan Gulf Holding och Songwon Industrial Group.

Anläggningen är det senaste tillskottet i Songwons portfölj av OPS-anläggningar. Därutöver finns motsvarande anläggningar i Greiz, Tyskland och Houston, USA. /Songwon

F.v: Mohamed Al Muhairi (ordförande i styrelsen för Polysys Industries), Hamdan Al Hamdan (Pan Gulf Holding styrelseledamot), Mohamed Al Shamisi (vd för VD ADPC och vice vd för anläggningen) Rashid Al Shamsi (ordförande GPCA), Hans Daniels (vd för PAT Mellanöstern), Mana al Mulla (tillförordnad vice vd i Kizad), Sameer Dabbas (vd för Hadeed Emirates Contracting), Peter Schmitt-Freise (global marknadschef för OPS vid Songwon).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109