23948sdkhjf

Elastocon på plats som vanligt

Företaget visar en del av sitt breda sortiment, som ett förbättrat relaxationsprogram samt en hel del nya produkter.
Företaget visar ett komplett relaxationssystem med åldringscellugn EB 21. EB 21 har 4 st celler med individuell temperaturstyrning för var cell samt integrerad huv vilket säkerställer den jämna stabila temperaturen som rekommenderas för relaxationsriggarnas övre del.

Med EC 05 är det enkelt starta relaxationsprover, lätt att nollställa kraften och bestämma F0. Programmet tillåter växling mellan grafisk presentation i N eller F/F0, växling mellan absolut tid eller realtid. All information kan vara öppen i samma fönster. Programmet är kompatibelt med Win7 & Win 8.

Elastocon visar även den nyutvecklade ALE-relaxationsriggen. Genom att komplettera med den nya riggen och dess kontrollbox till det befintliga relaxationssystemet kan både luft- och vätskebyte ske automatiskt under provningen.

Att utföra sättningsprover i kyla utan att behöva öppna frysboxen och därmed påverka resultatet har alltid varit ett problem. Genom att använda Elastocons rig EV 09 i kombination med en specialanpassad frysbox kan man utföra provningen utan att behöva röra provkroppen. All mätning av höjden på provkroppen samt avlastning av provet görs utanför frysboxen men själva hållaren med provet förvaras hela tiden i frysboxen.

I montern ges möjlighet att få en demonstration av de uppgraderade programvarorna för tjockleksmätning, hårdhetsmätning och vikt/volymändring. En av företaget alla huvudmän, Fontijne, visa en plattpress ur LabEcon-serien. En smidig pelarpress som behöver mindre golvyta jämfört med traditionella lab.pressar. Hall 11/G42

Control box från ALE
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078