23948sdkhjf

Tuffa kvarnar från Fransson

Två nya kvarnar för tufft material och höga kapaciteter har tagits fram av Franssons Recycling Machines i Brämhult. Förrivaren FRX Destroyer och efterrivaren FRS,Phantom river gärna voluminöst avfall och plast med allt från hög till låg densitet.
Tack vare Reject Hatch klarar de även mycket förorenat material.

Fransson kvarnarna finns med två olika rotorlängder – FRX/FRS 300 på 3 000 mm och FRX/FRS 200 på 2 000 mm. Båda modellerna har en kraftig rotordiameter på hela 800 mm.

Franssons ringrotor Euroshredder med de kubiska tänderna utgör en del av ett optimerat skärsystem. De kubiska tänderna Covercross har en unik skärgeometri som ger 20 % mer sönderdelningsyta än en konventionell tand.

Rotorn kräver ingen extra extern kylning, eftersom skärsystemet är mycket effektivt och ger låga underhållskostnader. Dessutom spar den energi. Kvarnen är utrustad med momentbegränsande säkerhetskopplingar för att undvika överlast på växellådor vid körning av material. som inte kan sönderdelas.

Påskjutaren Clean Pusher undviker fastkörning och spill av material utanför maskinen och kräver minimal städtid. Dessutom minskar risken för brand.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078