23948sdkhjf

Haitians nya maskin till Europa

Den kinesiske formsprutmaskintillverkaren Haitian levererar via sitt europeiska dotterbolag Haitian Europe den första maskinen ur den nya modellserien HTFW. Maskinserien finns i versionerna Basic, Universal och Premium.
Konstruktionen är av europeisk design med komponenter för el, elektronik och hydraulik samt drivning tillverkade i Europa. De är certifierade enligt varje lands normer och gällande bestämmelser, enligt företaget. Maskinkonceptet är en fempunkts dubbel knäled och har den senaste styrtekniken från europeiska Keba.
HTFW-serien finns med låskrafter från 600 till 40 000 kN.
Basic-versionen har det enklaste utrustningspaketet, och den utökade versionen Universal täcker nästan åttio procent av alla formsprutningsuppdrag. Tillägget ger dubbla integrerade kärndragningar och separat oljefiltrering.
Premiumversionen är avsedd för avancerade produktionsuppdrag och är därför utrustad med styrd variabel pump och kan förses med upp till fyra kärndragningar och tolv varmkanalregleringar. Alla modeller utom Basic kan uppgraderas ytterligare för att anpassas till specialapplikationer.
I Europa har Haitian under 2006 levererat cirka 1 100 formsprutmaskiner och har därmed en marknadsandel på tio procent.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078