23948sdkhjf

Fullbokat på Elmia Subcontractor

Årets upplaga av Elmia Subcontractor har ett rekordhögt bokningstryck, 1200 företag från 30 länder kommer att vara med. Men nu riskerar flera företag att inte få plats på mässan i november.
Enligt projektledaren Jonas Ekeroth utnyttjas varenda kvadratmeter, och man har svårt att ta emot fler utställare. I ett pressmeddelande säger han att de har en kö-lista av företag som väntar på att få komma in.
Den goda konjunkturen tror Ekeroth bara har en del i intresset. Istället menar han att det helt enkelt handlar om att det är en mässa där man gör affärer. Enligt en undersökning som man gjort bland utställarna genererade förra årets mässa affärer för 18 miljarder kronor.
Underleverantörsmässan i Jönköping har i år fokus på vad man kallar nya marknader. Exportrådet kommer att satsa stort under mässan och bland annat arrangera en exportdag.

Bildtext: Bokningstrycket är högt på Elmia Subcontractor där Jonas Ekeroth är projektledare tillsammans med Birgitta Lundgren och Lina Kävestam. Foto: Elmia Subcontractor

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062