23948sdkhjf

SolidWorks 2008 släppt

Denna senaste version av 3D-CAD-programmet innehåller ett nytt användargränssnitt, förbättrad 3D-grafik och en förbättrad teknik för accelererat konstruktionsarbete. Totalt finns över 250 förbättringar.
Fokus ligger idag på konstruktion, inte på CAD. Syftet är att konstruktören ska koncentrera sig på att lösa sin uppgift, inte på att hantera programvaran. Det intuitiva arbetsflödet i den nya versionen förutser vilka verktyg användaren behöver för specifika uppgifter och ser till att de finns tillhands.
Svårbegripliga kommandon, dialogrutor och omfattande datainmatning är ett minne blott. Användaren får också nya möjligheter att snabbare konstruera bättre produkter genom att på ett effektivt sätt återanvända vissa delar av befintliga konstruktioner.
Konstruktören kan för första gången hantera alla 2D-filer från SolidWorks skrivbord med hjälp av en ny funktion kallad DWGnavigator. Likaså kan DriveWorksExpress automatiskt skapa specialdelar, sammansättningar och ritningar baserat på fördefinierade konstruktionsregler.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063