23948sdkhjf

Uppdaterar portföljen för tillverkningsindustrin

För drygt ett år sedan lanserade Autodesk Industry Collections, där de i tre olika kollektioner, för tre olika industrier, samlade ett antal programvaror paketerade i en och samma produktportfölj.

Nu uppdateras produktportföljen för tillverkningsindustrin med verktyg för simulering samt CAM med fem axlar. Samtidigt så byter kollektionen namn till Product Design & Manufacturing Collection (tidigare Product Design Collection).

Bland tilläggen finns Nastran In-CAD samt CAM-programvaran Autodesk HSM. Detta ger användarna tillgång till en verktygslåda för hela produktutvecklingskedjan – från design till tillverkning, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Kollektionen innefattar 2D- och 3D-CAD, CAE- samt CAM-applikationer, integrerade med varandra för att underlätta att gå från design till produktion.

Den redan befintliga programvaran Inventor Professional för mekanisk 3D-konstruktion får dessutom ett lyft när den nu sammankopplas med kollektionen då produktportföljen för produktdesign och tillverkning blir mer komplett och sammankopplad.

Källa: Autodesk

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078