23948sdkhjf

Flertalet innovationer gav utdelning 2016

Under räkenskapsåret 2016/2017 visade tillverkaren av plaståtervinningssystem och -teknologi, Erema Group, ett resultat (...)
... på 138 miljoner euro. Manfred Hackl, koncernchef för Erema kan nöjd konstatera att företaget under fjolåret presenterade ny teknikutveckling inom samtliga tre återvinningsdivisioner.

Inom området för PET-återvinning lanserades nya återvinningssystemet Vacurema Inline Preform, vilket utvecklats tillsammans med Sipa. Inom området för konsumentåtervinning, presenterades så sent som i höstas, Intarema RegrindPro, utvecklad tillsammans med ReFresher.

Dessutom lanserades SW Direct Flow, utrustning för smältfiltrering av mindre föroreningar. Som om inte det var nog, presenterade Erema i samband med K2016 en smart fabrikslösning, vilken innehåller process- och kvalitetsövervakning och är enligt företaget det första MES (Manufacturing Execution System) -systemet för extruderingsindustrin.

Sammantaget ledde dessa innovationer till en märkbar ökning av koncernens orderingång, skriver företaget i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062