23948sdkhjf

Världens minsta hos AWI Maskin

På plats i AWI Maskin´s monter demonstreras en liten 3-lagers filmgjutningslinje. Världens minsta, enligt (...)
... företaget. Linjen består av två små extrudrar utrustade med 8 millimeters koniska skruvar, en 3-lagers flat die, nedströmstransport och upprullningsstation. Företaget representerar även Dr. BOY och dess formsprutningsmaskiner för plast och gummi.

En nyhet är att Rep International håller just nu på att utöka sin nya serie injektionspressar för gummi, Generation 10. Pressarna i G10-sortimentet har låstryck mellan 150-500 ton. De är förenklade och avskalade versioner, men med bibehållen funktionalitet med samma injektions- och stängningsenhet samt kraftfulla styrning.

En annan nyhet rör Laselec, en ny partner till REP, som specialiserar sig på laserrengöring av industriprodukter. Företaget har utvecklat ”REP MLC 500 by Laselec” för effektiv, säker och miljövänlig formrengöring. Fungerar även på varma formar.

Från HF Mixing Group berättas det kring företagets kompounderings– och blandningsutrustning HF. Och från Advise System Advise pratas det styrsystem, vilka möjliggör fullständig automatisering av hela blandningsrum. C09

Rep Core från AWI Maskin AB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078