23948sdkhjf

Ny generation reptåliga folier

Österrikiska Senoplast tillverkar co-extruderade plastskivor och folier för varmformning. På plats finns en ny generation reptåliga folier, ett nytt supermatt sanitetsmaterial samt ett nytt material för SPA-bad.  
Högblanka senosan AM1800TopX är en ABS/PMMA-folie försedd med en hård lack, för en ökad ytkvalitet och reptålighet. Folien är resistent mot aggressiva kemiska ämnen och har en ökad UV-beständighet. Den har ett glanstal om 90 GLE och en reptålighet på 1,1. AM1800TopMatt har en matt yta, och kvalitetsegenskaper i likhet med ovan nämnda material.

Materialet för SPA-bad, aqua/metaliX aqua, tillverkas med ett huvudlager av HI-ABS som har försetts med ett högblankt, kemikaliebeständigt, slagsegt och UV-skyddande topplager av akryl. Folien har hög kemikalietålighet samt mycket god formbarhet.

3000X/3000BM supermatt, har ett huvudlager av ABS som försetts med ett matt, kemikaliebeständigt, slagsegt och UV-skyddande topplager av akryl. Resultatet är en supermatt yta, hög kemikalietålighet samt mycket god formbarhet. /B10
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094