23948sdkhjf

Växjöplast AB tog emot utmärkelse

Emballator Växjöplast och Emballatorgruppen har tilldelats första pris i tävlingen Smart Industri, för sitt arbete med att använda digitaliseringen för att effektivisera sin produktion.
Enligt juryns motivering har “Emballator Plastics & Innovations på ett föredömligt sätt utnyttjat digitaliseringen för att effektivisera produktion, materialhantering och interna processer och därmed lagt grunden till företagets turn around. Digitaliseringen har också använts som ett effektivt verktyg för att i nära samverkan med kunderna utveckla skräddarsydda leveranser”.

-Vi har kommit en bra bit på väg inom kundintegrering, bland annat med VMI (Vendor Managed Inventory). Vi arbetar dessutom med vår EVP Academy, en kundakademi med olika avsnitt inom till exempel regelverk för barnskydd och farligt gods, för att öka kunskapen och medvetandet i branschen inom kritiska områden, säger Adam Airosto, vd på Emballator Växjöplast.

Priset delades ut av IVA – Ingenjörsvetenskapsakademien – i samband med German Swedish Tech Forum i Stockholm den 31 januari 2017.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065