23948sdkhjf

PTC tar över Strike i Skellefteå

Strike Produktion AB, med verksamhet i Skellefteå har förvärvats av tillverkaren och (...)
... utvecklingspartner av avancerade produkter i komposit, Plastic Technology Composites AB (PTC) och No Plan B (NPB Invest AB).

Det förvärvade bolaget blir med sina tre anställda, ett dotterbolag till PTC, som i sin tur har 16 anställda och ligger i Kåge, 14 kilometer norr om Skellefteå. Båda företagen kommer tillsvidare att drivas vidare i sin nuvarande form, skriver PTC i ett pressmeddelande.

-Anledningen till förvärvet är att vi ser Strike som ett kompetent och utvecklingsbart företag i kompositbranschen. Både Strike och PTC kommer med förvärvet att få samordningsfördelar som kommer att leda till en utveckling som såväl företagen som våra kunder kommer att få glädje av, säger Roger Lundström, vd på PTC.

Säljaren, Dan Lindström som även äger företaget Diling Teknik AB, säger att han väljer att avyttra företaget bland annat för att han vill arbeta med egna projekt men även att utveckla Diling Teknik AB, både avseende produkter och produktion.

Petter Mikaelsson, grundare och ägare av No Plan B, säger att hans mål är att varje år köpa två till fyra företag som i ett senare skede kommer att drivas och ägas av de nya entreprenörer som No Plan B varje år utbildar.

PTC är ett helägt bolag inom entreprenörskolan No Plan B, vars mål är att få fram fler entreprenörer i Västerbotten genom en satsning som ger människor en möjlighet att bli egna företagare.

Fr.v; Petter Mikaelsson, Dan Lindström och Roger Lundström.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.06