23948sdkhjf

Programvara med fler mätverktyg

Hexagon Manufacturing Intelligence har presenterat en ny utgåva av sin programvara för mätning, PC-DMIS 2017 R1, mot plastindustrin med (...)
... flera branscher. Ytterligare två större versioner, med kontinuerliga servicepaket-uppdateringar är planerade för programvaran under 2017. I den nya programvaran är det lättare att få information och hitta nya funktionerna och förbättringarna i mjukvaran eftersom ett animationsfönster visas när programmet startas första gången.

Applikationsprestandan har optimerats för att göra dagliga uppgifter snabbare, som att starta upp och genomföra mätrutiner, kopiera och klistra in och importera filer.

Den nya version innehåller ett nytt verktyg för banoptimering som drar nytta av flertrådning på flerkärniga processorer, vilket gör banoptimeringen snabbare än någonsin. QuickMeasure-verktyget utökas med grundläggande scanning, och en ny mätstrategi för Autoelement plan möjliggör separata punktval.

Molnverktyget uppges även vara bättre och inkludera ett nytt skjutmåttsverktyg för tvåpunktskontroller som fungerar som ett fysiskt skjutmått, samt förbättrad zoom och rotation för portabla scanners där scanningdatan nu flödar jämnare in i det grafiska fönstret.

-Med den här versionen tar vi ännu ett stort steg framåt genom förbättringar som bidrar till att optimera alla produktens egenskaper Ken Woodbine, produktserieansvarig för avdelningen Hexagon Manufacturing Intelligence Metrology Software.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062