23948sdkhjf

Elmia Polymer är tillbaka 2018

Mellan den 15 till 18 maj arrangeras hela fem mässor under samma tak vid (...)
... Elmias mäss-arena i Jönköping. Samtidigt med Elmia Polymer löper Automation, Verktygsmaskiner, Svets och fogningsteknik samt Plåt.

– Vi jobbar ständigt med att utveckla våra mässor tillsammans med branschen, för att bli en solid bas för framtidens industri. I och med den bredd som vi nu kan erbjuda besökarna finns fantastiska förutsättningar för synergieffekter utöver det vanliga, säger Tanja Lundberg, projektledare Elmia.

Såväl storföretag som branschföreningar ställer sig bakom den nya mässkonstellationen.

– Det här blir en komplett mässa för vår kundbas. Att ersätta eller kombinera plast eller gummi med plåt är väldigt aktuellt. Många av våra kunder tittar på det, och det blir högintressant när alla dessa aktörer finns på ett och samma ställe, säger Christian Hiljemark, vd för Battenfeld Sverige.

– Med Elmia Automation 2016 i minnet, som en lyckad satsning där flera områden samsades under samma tak, ser vi det som positivt att Polymer ansluter, säger Joakim Rosenqvist, Sales Manager Robots and Applications ABB.

Även Plastmaskingruppens ordförande Claes Stureson, vd för Plamako AB, ser ett stort värde i de synergieffekter som de fem mässornas bredd kan ge besökaren, men framhåller också betydelsen av att de hålls i Sverige.

Förra gången som Polymer arrangerades var 2015. Framöver har mässarrangören målsättningen att mässan ska anordnas med två års intervall. /Elmia

Tanja Lundberg, projektledare Elmia, menar att fem mässor under samma tak kommer att bjuda på förutsättningar för synergieffekter utöver det vanliga. Foto: Malin Folkesson
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062