23948sdkhjf

Sabic utökar med fler skumbara polymerer

Sabic har även utvecklat en ny serie snabbkonverterande  skummateriallösningar. Företaget säger att (...)
... dess LDPE 2102FC är den första i en serie produkter med upp till 50 procent tidsbesparing i avgasningstid i kombination en förbättrad produktionseffektiviteten med upp till fem procent, genom mindre avfall och bättre skumkonsistens.

Nyligen gick det saudiarabiska materialföretaget ut med information om att det har för avsikt att bredda sin materialportfölj med material för olika lösningar inom området lättviktskonstrukton.

Företaget kommer att bredda sin materialpalett med fler polyolefiner, inklusive POP elastomerer och POP plastomerer samt tekniska termoplaster som polykarbonat, modifierad PPE och PEI, skriver Sabic i ett pressmeddelande.

Ytterligare innovationer inom polymerskum är redan planerade och kommer att genomföras vid företagets nya Foam Innovation Centre i Holland. Centret är utrustat med skumprocesskapacitet samt analysutrustning, vilket gör det möjligt för företaget att utföra utvecklingen på nya skumlösningar, tekniska innovationer och samarbetsprojekt med kunder, för att minska påverkan på miljön, möjliggöra energi- och kostnadsbesparingar, samt minska ledtiden innan produkterna når marknaden. /PRW
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078