23948sdkhjf

Euroform i långsiktigt avtal om sprutkoncept

Norska ConceptoMed AS har ingått ett avtal med Euroform Medipharm, gällande tillverkning, montering och slutpackning av (...)
... sprutkonceptet Luer-Jack. Håkan Jimstad, vd för AB Euroform, säger till Plastforum att det handlar om ett långsiktigt samarbetsavtal som innebär att Medipharm ska tillverka komponenterna till sprutkonceptets frånkopplingsmekanisk, slutmontera dessa tillsammans med en spruta samt slutförpacka konceptet.

-Vi ingick avtal med ConceptoMed för 1,5 år sedan gällande utveckling och lågvolymproduktion av sprutkonceptet. Nu sluter vi ett nytt och långsiktigt avtal, säger Jimstad.

Håkan Jimstad vill inte nämna något om vare sig volymer eller vilken omsättning projektet kommer att generera för Medipharm.

-Vi kommer att genomföra en hel del investeringar tillsamman med kunden. Det handlar om såväl formsprutningsmaskiner som utrustning för automatisk montering och slutförpackningsmaskiner, säger han.

Luer-Jack är ett sprutkoncept med frånkopplingsmekanisk för att på ett enkelt sätt kunna avlägsna sprutans kanyl med ett enhandsgrepp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078