23948sdkhjf

Elbilsmässa tar plats i Sverige

Elbilar är ett hett just nu, och kampen om vilken bil som går längst på en laddning hårdnar mellan tillverkarna. Nya bilkoncept innebär ofta även nya materialval och ett ökat inslag av polymera (...)
... högpresterande material. eCarExpo är Nordens första elbilsmässa. När mässan tar plats i Eriksbergshallen i Göteborg den 11-13 november, och i Nacka Strand, Stockholm den 18-20 november kommer mängder av elbilstillverkare att finnas på plats med sina elbilar, elcyklar, produkter och tjänster för laddning.

Tesla finns på plats med nya folkbilen Model 3, som lanseras om ett par år. Renault med sin lilla Zoe, likaså. Hyundai premiärvisar sin Ioniq och Volkswagen sin VW eGolf. BMW har sin senaste version av i3 på plats och KIA är där med sin Soul EV. Andra tunga tillverkare är Koenigsegg med sin elbil Regera samt Mercedes Benz med sin konceptbil EQ.

Mässan kommer även att bjuda på spännande nyheter gällande infrastrukturen för elbilar, samt ett branschsymposium om förutsättningarna för elbilar i Sverige med representanter från industrin, forskning och politik. /eCarExpo
Mercedes Benz konceptbil EQ.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063