23948sdkhjf

Extrutec AB på plats via sina huvudmän

Mats Svanströms bolag Extrutex AB är indirekt på plats på mässan via sina huvudmän vilka bjuder på en rad spännande nyheter.
Ett axplock av företagets huvudmän: Gneuss är av dessa. Företaget visar bland annat upp en MRS 90i med en kapacitet av 400 kg/tim för industriell återupparbetning av skrot med mellanbehållare för material, och matningssystem. Extrudern är ansluten till företagets nya Jump systemet, modell V 600. En annan nyhet från Gneuss är RSFgenius 330 och en KF 75 silväxlare.

Turkista Altech, tillverkare av anläggningar för återvinning av plastmaterial visar folier i olika former till kvarnat avfall från de flesta polymerer och gummiliknande fraktioner.

Sweiziska Eprotec, visar smältapumpar för extrusionslinjer i alla former för en exakt dosering av smälta från extruder till formverktyg.

Gnata från Italien visar märkningsutrustningar för huvudsakligen rörproduktion med värme och prägling för både på släta rör och korrugerade.

HSK visar upp sina handsvetsextruders och annat som handlar om att svetsa plastprodukter.

Tyska Kuhne, väljer i år att visa upp sin maskinpark i drift i fabriken i Sankt Augustin dit de transporterar kunder och intressenter för att se anläggningen i full drift i form av en 3-skikts rPET planfolie extruderanläggning med MAS koniska dubbelskruv med ansluten gasinjektion och med smältakylare från Promix för X-PET. Helt nytt är att Kuhne presenterar skummad PET med ett Coex-skikt för att täcka skumdelen. Vidare visar företaget en 7-skikts planextruderad PP-barriärfilm.

Gneuss RSFgenius 330
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078