23948sdkhjf

Något för alla hos Arburg

Sammanlagt 27 Arburg-maskiner kommer att visas på mässan, som alla visar innovativa tillämpningar, processer och helhetslösningar för effektiv produktion av plastdetaljer - från enstaka enheter till stora volympartier.
-Industri 4.0 för produkter och produktion. Här visas en innovativ tillämpning av Arburgs lösning för den smarta fabriken, som innefattar en vertikal Allrounder 375 V, en Freeformer och en automationslösning.

-Golden Electric maskin-serien. Formsprutningsmaskiner från Golden Electric-serien lanserades i mars 2016. De har den högkvalitativa Arburg-teknologin till ett attraktivt pris/prestanda-förhållande.

-Lättviktskonstruktion, silikon och höghastighetsmaskiner. Profoam är en av Arburgs innovativa processer för effektiv produktion av lätta men ändå starka komponenter av plast.

-Från plockare till nyckelfärdiga system. Automation kommer att användas allt mer för att integrera ett växande antal av allt mer komplexa operationer. Arburg erbjuder även ett brett utbud av automationsrelaterade produkter.

-Additiv tillverkning med Freeformer. För industriell additiv tillverkning av plastdetaljer, kommer Arburg presentera Freeformer, som kompletterar deras maskinprogram för att täcka individuella engångsdelar, prototyper och små serier.

Hall 13/A13
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109