23948sdkhjf

Ljungberg ny vd för Inxide AB

Mot bakgrund av att Inxide AB nu går in i en mer kommersiell och expansiv fas har företagets styrelse tagit beslut att tillsätta en ny vd.
Andreas Ljungberg, heter mannen i fråga. Ljungberg kommer senast från uppdrag som strategi och affärsutvecklingskonsult. Han har sin bakgrund i bilindustrin där han haft en lång rad ledande positioner inom svensk och internationell underleverantörsindustri, skriver företaget i ett pressmeddelande.

-Vi har varit på marknaden sedan 2012 och arbetat intensivt med att utveckla våra teknologier och produktionsmetoder. Nu kan vi gå in i en expansiv fas med mer kommersiellt fokus. I Andreas Ljungberg har vi en vd som är väl lämpad att leda en expansion av företaget, säger styrelsens ordförande Ulf Ahlén.

- Många industrigrenar försöker hitta lösningar för att sänka vikten utan att öka kostnaderna för mycket. Kompositbranschen kommer spela en stor roll i den förändringen och Inxide är väl positionerat, säger Andreas Ljungberg.

Inxide AB, som ägs av Fouriertransform. Företaget har patent och produktion inom kompositteknologier och fokuserar på högvolymsproduktion av komponenter till fordons-, plast- och sportindustrin.

Andreas Ljungberg, vd för Inxide AB.

Läs även....... EELCEE AB blir Inxide AB med fokus på Europa

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066