23948sdkhjf

Quiptec tar över agenturen för Negri Bossi

Den 15-16 juni har Quiptec AB i Anderstorp Öppet Hus. På plats finns då bland annat en formsprutningsmaskin och representanter för företagets nya agentur Negri Bossi.
-Vi kommer att ha i stort sett alla fabrikat som vi har i vår portfölj på plats både med utrustning och med representanter, säger Andreas Bladh, som äger bolaget tillsammans med sin far Mikael Bladh.

Han berättar att företaget tagit över agenturen i Sverige och Norge för formsprutningstillverkaren Negri Bossi från och med den 1 juni.

-Vi har varit på jakt efter ett varumärke gällande formsprutningsmaskiner de senaste åren men inte funnit något av intresse. När möjligheten gavs att bli återförsäljare för Negri Bossi tackade vi ja, säger Bladh.

På plats i samband med företagets öppna hus kommer en 250 ton hybridmaskin från Canbio-serien att finnas på plats samt en representant från huvudmannen.

-Målsättningen är nu att bygga upp en service- och säljorganisation för varumärket inom en snar framtiden, säger Andreas Bladh.

Quiptec levererar utrustning mot plast- och gummiindustrin från företag. På plats kommer utrustning och representanter att finnas från Moretto, Vac it up, Brixia, Mobergs, Mafa, Universal Robots och Negri Bossi.
Andreas och Mikael Bladh utanför nya lokalerna i Anderstorp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063