23948sdkhjf

Kistler har förvärvat tyska Schatz

Schatz i Remscheid, Tyskland, och dess amerikanska sälj- och servicebolag, Schatz USA i Michigan, har förvärvats av Kistler Group.
Förvärvet ger Kistler Group nya potentiella tillämpningar inom kvalitetssäkring och industriell tillverkning. Schatz kommer att marknadsföra sina system genom Kistlers globala försäljningsnätverk, vilket ger tillgång till tidigare underutnyttjade marknader, skriver företaget i ett pressmeddelande.

- Övertagandet är ett logiskt steg för Kistler i genomförandet av företagets övergripande tillväxtstrategi, säger Rolf Sonderegger, vd för Kistler och tillägger att företaget vill använda sin mätteknik i ännu fler applikationer och öka antalet kompletta system och riktade tjänster.

Schatz Group utvecklar, tillverkar och distribuerar laboratoriesystem för analys av skruvförband, kalibreringsutrustning och testsystem för momentverktyg och bärbara mätsystem för stickprovstestning. Företaget levererar också nödvändig mjukvara och ger en kalibrering och reparationsservice. /Kistler

Rolf A. Sonderegger, vd Kistler Group, Volker Schatz, vd Schatz AG och Martin Schatz, vd Schatz USA Inc .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062