23948sdkhjf

Elos Medtechs nya fabrik invigd

Januari 2015 rapporterade Plastforum om Elos Medtechs planerade utbyggnation för framtida tillväxt. Den 26 april invigdes den 1500 kvadratmeter stora produktionsenheten i Skara.
Företagets vd Mathias Andersson säger att företagets nuvarande fabrik blivit för liten. På grund av de ökade kraven från både befintliga och nya kunder var företaget i behov av en expansion.

Den nya fabriken kommer att hantera projekt från både nya och befintliga kunder. Syftet är att långsiktig tillväxa tillsammans med sina kunder.

Han säger även att företagets verkstad är fäst vid den nya fabriken så vi att företaget ges möjlighet att bredda sin efterbearbetning i form av montering, slutförandet av produkter med mera.

Den nya fabriken kommer att utrustas med flera nya maskinlinjer. Successivt kommer därefter ny utrustning att införskaffas, anpassad till framtida behov hos dess kunder.

-Vi har nu möjlighet att fördubbla vår kapacitet jämfört med tidigare, säger Mathias Andersson.

Microplast tillverkar tekniskt avancerade plastdetaljer för den medicintekniska industrin i form av plastdetaljer för produkter som hörapparater, pacemakers, diagnostik, dentalprodukter med mera. /Elos Medtech

Läs även....... Elos Medtech expanderar

Mathias Andersson, vd för Elos Medtech. Foto: Elos Medtech
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078