23948sdkhjf

Energieffektiva granulatorer

Piovan har introducerat nya högkvalitativa maskiner som kan tillfredsställa återvinningsbehoven hos plastsektorn.
I samtliga fall där plast används i förpackningar, medicinska, bil-, textil- och elektroniksektorerna, är återvinning allmän praxis, vilket bekräftar behovet av allt mer effektiva och tillförlitliga granulatorer.

Piovan har därför introducerat en komplett serie med små, medelstora och stora granulatorer, som kännetecknas av innovativa tekniska och designbaserade funktioner. En av de viktigaste nyheterna är att alla nya maskiner är utrustade med ett unikt tangentiellt skärsystem.

De roterande bladen är snedställda i förhållande till de fast anordnade bladen och är placerade så nära som möjligt till den geometriska tangenten av den skärande cirkeln, därigenom optimeras och förbättras skärprecision. På detta sätt kan hög produktionskapacitet uppnås med hjälp av mindre motorer, med den extra fördelen att minimera dammbildning och värmeproduktion.

Det nya sortimentet av Piovan högeffektiva granulatorer garanterar energibesparingar mellan 15 procent och 35 procent beroende på användningsområde.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063