23948sdkhjf

K.D Feddersen släpper Negri Bossi för Demag

I samband med Feddersen koncernens förvärv av Forvema AB väljer K.D Feddersen Norden AB att sluta med all nyförsäljning av formsprutningsmaskiner från Negri Bossi.
-Nu är det Sumitomo Demag som gäller, säger Torbjörn Egerhag, vd för K.D Feddersen Norden. Men självklart kommer vi även fortsättningsvis att ta hand om servicen av redan sålda maskiner.

Idag bedriver företaget försäljning av råvaror, maskiner, kringutrustning samt arrangerar utbildningar i Sverige. På resterande nordiska marknader säljer företaget råmaterial.

Efter förvärvet av Forvema kommer Feddersen Norden i steg, att bredda sitt erbjudande mot den finska och baltiska marknaden och nu även erbjuda utrustning från Piovan samt formsprutningsmaskiner av varumärket Sumitomo Demag.

På den svenska marknaden kommer Feddersen Norden och Forvema AB, med Thomas Meyer i spetsen att samköra försäljningen av motsvarande formsprutningsmaskiner, och agera som ett bolag. Företagsnamnet Forvema kommer således att leva kvar.

Företagen kommer under gemensamt paraply att erbjuda Feddersens koncept Rental Solutions.

-Vi har pratat om ett samarbete med Feddersen Norden sedan länge. För vår del innebär detta nya att vi säkrar vår framtid, säger Thomas Meyer.

Läs även...... Feddersen group förvärvar Forvema AB

Torbjörn Egerhag, vd för K.D Feddersen Norden och Thomas Meyer, vd för Forvema AB berättar aktiviteterna kommer att samköras på den svenska marknaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063