23948sdkhjf

Vinnaren av Plastovationer Design 2015 vann Red Dot

TePe Munhygienprodukter AB har belönats med det internationella designpriset Red Dot för den innovativa tandstickan TePe EasyPick.
Vinnaren belönades även för sin tandsticka vid Plastforums Plastovationer Awards 2015 i kategorin Design/Produktutveckling.

Tandstickan är tillverkad i en unik kombination av plastmaterial som ger både flexibilitet och stabilitet, vilket ger bra förutsättningarna för effektiv rengöring mellan tänderna.

- Vi är mycket glada över att bli uppmärksammade för vår ambition att förena form och funktion i en vardagsprodukt som TePe EasyPick. Eftersom vi beaktar expertis och erfarenhet från tandläkare och tandhygienister i vår produktutveckling, står god effektivitet och användbarhet alltid i fokus för vår design, säger Hanna Sjöström, marknadschef för TePe.

Produkten valdes ut bland 5214 bidrag från 57 länder. Red Dot-juryn, som består av 41 oberoende experter från hela världen, uppmärksammar endast produkter av enastående designkvalitet, utifrån kriterier som innovationsgrad, formell kvalitet, funktionalitet och miljöaspekter.

Prisutdelningen äger rum i Essen, Tyskland den 4 juli 2016.

Paul Wallström, Utvecklings- o konstruktionschef vid TePe tar emot Plastovationer Design/Produktutveckling 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078