23948sdkhjf

Nolato ska plocka nya marknadsandelar 2016

2015 var ett bra år för Nolatokoncernen. Under 2016 har koncernen som mål att ta marknadsandelar såväl inom affärsområde Telecom som Industrial.
Under 2015 redovisade koncernen en nettoomsättning på 4.726 miljoner kronor vilket är en ökning med 12 procent jämfört med året före. Bruttoresultatet uppgick till 822 miljoner kronor (714) och förbättrades framförallt genom ökad omsättning och förbättrad marginal inom Telecom, skriver, Nolatokoncernen i sin årsredovisning.

Enligt redovisningen ska affärsområde Medical under det innevarande året att fortsätta utvärdera potentiella förvärv samt förstärka sin närvaro i Kina och USA.

Affärområde Industrial har som mål att ta marknadsandelar både inom sektorn fordonsindustri och allmän industri. Företagets bedömning av marknaden för 2016 är att den fortsätter att följa utvecklingen av den nordeuropeiska industrikonjunkturen.

Gällande affärsområde Telecom har företaget som mål att ta marknadsandelar både inom telekom och andra marknadssegment som fordons-, medicinteknik- och elektronikindustrin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094