23948sdkhjf

Formnext 2015 tar plats i Frankfurt

Med målsättning att bli den ledande internationella mässan inom modern produktutveckling och tillverkning - tar en ny utställning, Formnext 2015, plats i Frankfurts mässhallar i veckan.
Mässan vilken arrangeras mellan den 17 till 20 november i Frankfurt am Main fokuserar på additiv teknik, verktyg och formtillverkning. Målet för mässarrangören är att visa den fulla omfattningen av tekniska möjligheter genom inom additiv tillverkning och konventionella tekniker.

De som planerar att närvara kan se fram emot att uppleva nästa generation av produktutveckling och tillverkning då utställningen innehåller utställare som representerar den globala eliten inom industriella 3d-utstkrifter, skriver tct i ett pressmeddelande.

Flera ledande företag utlovar lansering av flera innovativa produkter.

-Efter mindre än ett år av förberedelser, kan vi garantera att premiären för Formnext blir en femstjärnig händelse, säger Sascha Wenzler, ansvarig utställningsarrangören vid Mesago Messe Frankfurt.

Kopplat till mässan arrangeras en konferens, där 30 internationella talare belyser banbrytande teknik och tillämpningar inom området additiv teknik och förklara hur dessa kommer att påverka framtida produktutveckling och tillverkning.

Under mässans fyra dagar kommer en särskild utställning att hållas, vilken handlar om att vikten av att välja rätt material för en komponent. Utställningen går under namnet “ visas vid formnext 2015 i en särskild utställning som heter “Basic Material to Component.”
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079