23948sdkhjf

Dominant spelare med kraftfull tillväxt

Klas Jansson, majoritetsägare av Blowtech Group säger att gruppens producerande företag i Gnosjö och norska Kongsvinger tagit flera nya ordrar under året. Framförallt inom fordonsindustrin (komponenter och system till Volvos XC 90) men även inom andra segment som VVS och övrig verkstadsindustri.
-Vi har investerat i nya högautomatiserade maskiner med integrerad kvalitetskontroll, men även i konventionella maskiner för kortserietillverkning, säger Klas Jansson.

2014 genomförde företaget investeringar för cirka 15 miljoner kronor. Detsamma gäller för i år.

Under året har företaget anställt fem personer, varav tre operatörer och två tekniker.

Företaget, vilket är ett renodlat formblåsningsföretag har både konventionella formblåsningsmaskiner, 3d-formblåsning, samt maskiner för sekventiell formblåsning och blåsning av olika lager. Materialen är såväl HDPE och PP som andra konstruktionsplaster och termoelaster.

-Det ser bra ut även framöver. Vi har många order på ingång och ser oss som den dominanta spelaren i Skandinavien, säger Jansson.

-Målet framöver är att bibehålla den positionen och hitta nya infallsvinklar att växa även mot nya kunder som är i behov av mindre volymer, säger Karl-Johan Sveningsson, Key Account Manager för affärssområde Övriga marknaden. A04:42
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111