23948sdkhjf

Bra mix av stora och små jobb

Mycket har hänt hos 20-årsjubilerande Jelmtech Produktutveckling AB under året. Företagets vd Carl-Fredrik Emilsson, ny på sin post sedan 1 oktober i år, säger att året varit generellt sätt bra
-Under våren hade vi riktigt mycket att göra och orderstocken var stor inför semestern. Därefter har det inte riktigt kommit igång som vi trodde. Jobben ligger kvar men har av olika yttre faktorer inte riktigt lyft i den takt som var planerat, säger Emilsson.

Företaget har utökat sin personalstyrka med 1,5 tjänst under året. Vidare har företaget fördubblat antalet FEM-simuleringsprogram samt investerat i bättre hårdvara för Moldflow, så att det idag kan göra tre körningar parallellt.

I slutet av förra året rapporterade vi om Örkelljungaföretagets trångboddhet och att det letade mark utmed E6 för byggnation av nya lokaler. Så blir nu inte fallet.

-Vi har kommit överens med hyresvärden om att få tillgång till nedervåningen på drygt 300 kvadratmeter, i den fastighet som vi sitter i idag, säger Carl-Fredrik Emilsson och tillägger att företaget får tillgång till den nya ytan vid årsskiftet.

-Jag ser mycket ljust på framtiden för Jelmtech. Vi har en stor hög med jobb framför oss och en bra mix av stora och små jobb, säger han. B02:39
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062