23948sdkhjf

Solidworks 2016 med förbättrad funktionallitet

Nytt användargränssnitt, nya funktioner och utökade möjligheter för design i “upplevelsens tidsålder” utlovas i Solidworks 2016.
Dassault Systèmes, skaparna av 3dexperience och en av de ledande tillverkarna inom mjukvara för 3d-design har släppt Solidworks 2016.

Den nya generationen utlovar en ny och förbättrad funktionalitet för att hjälpa användarna att snabbt och enkelt tänka ut, designa, validera och bygga produkter i en samverkansmiljö, från ursprungligt koncept till färdig produkt.

Ny funktionalitet omfattar bland annat förmågan att ”platta till” alla former av ytor, att visualisera och bidra till att validera produktbeteende, att skapa mer effektiv kommunikation mellan design- och produktionsteam, att snabbt skapa bilder för marknadsföring och nya, enklare genvägar till kommandon, skriver företaget i ett pressmeddelande.

-Särskilt de förenklade valmöjligheterna via ”Selection Breadcrumbs” och ”purge”-funktionen kommer att hjälpa våra designers att bli mer effektiva”, säger David Herlin, Senior CAD Data Manager, Gaztransport & Technigaz.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078