23948sdkhjf

Materialportföljen utökas hos 3D Center

3D Center har inlett ett försäljningsavtal med italienska CRP Technology för försäljning av SLS-materialet Windform för additiv tillverkning.
Materialet har en stark hållfasthet och utgör ett komplement till 3D Centers befintliga produktportfölj av material för Selektiv Laser Sintring i Skandinavien och Baltikum.

-Vi ser en ökad efterfrågan av High performance material med extrema egenskaper, både för produktion och produktutveckling. Materialet ligger helt i linje med våra krav på hög kvalitet och det är ett välkommet komplement till vår befintliga produktportfölj av material för SLS, säger Casper Rosén, en av grundarna till 3D Center.

Windform är ett förstärkt kompositmaterial för SLS-teknik och består av kol- eller glasfiberförstärkt polyamid. Varumärket omfattar material som är icke-ledande och som är godkända för hudkontakt och vattentäta material med godkända outgassing tester.

Materialet kan även CNC-bearbetas för att uppnå hög noggrannhet och precision samt för att öka produktionen och spara tid.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078