23948sdkhjf

Henneckes nya teknikcenter invigt

Företagets nya teknikcenter för polyuretaner i Sankt Augustin, Tyskland har invigts. Invigningen gjordes i samband med årets internationella polyuretankonferens, vilken lockade närmare 200 deltagare.
Hennecks nya Techcenter har en yta på mer än 1000 kvadratmeter och ligger precis i anslutning till huvudkontoret. Vid invigningen anordnade företaget fabriksturer i det nya centret.

Bland annat kunde gästerna i detalj bekanta sig med projektet InCarplus, i en speciellt framtagen show-lastbil. I det här projektet har ThyssenKrupp Steel Europe AG väsentligt optimera effektiviteten i drev- och chassikomponenter genom användning av intelligenta lättviktskonstruktioner, skriver Hennecke i ett pressmeddelande.

Med sitt nya Techcenter vill Hennecke vid sidan av produktutveckling och produktoptimering, skapa en heltäckande tjänsteportfölj med inkluderad processutveckling och råvarutestning under nära produktionsvillkor.

En tydlig trend inom polyuretanteknologi de senaste åren är sökandet efter nya processkombinationer. I sitt nya Techcenter, med toppmoderna maskiner från vitt skilda områden, hoppas Hennecke på att dess polyuretanexperter ska kunna bidra till att skapa nya processer och produkter.

Läs även....Hennecke utökar med teknikcenter i högborgen.
Under öppningsceremonin av Henneckes nya Techcenter klippte fr.v Jens Winiarz (chef för CSM Spray Technology, Hennecke GmbH), Hans W. Schloz, vd för FSK, Jürgen Wirth (chef för utveckling och Application Technology, Hennecke GmbH) och Alois Schmid (vd för teknik, Hennecke GmbH) bandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094