23948sdkhjf

Trelleborg gör ytterligare investeringar i LSR

Trelleborg Sealing Solutions investerar i sin fabrik i bulgariska Pernik, en anläggning för tillverkningen av komponenter av flytande silikongummi.
I enlighet med ISO 22000, kommer den bulgariska anläggningen att i större utsträckning fokusera på tillverkning av komponenter för känsliga mat- och dryckesapplikationer.

I april i år, nyttjade Trelleborg möjligheten att förvärva de resterande 50 procent av aktierna i Trelleborg Sealing Solutions LSR verksamhet i Bulgarien. Detta investering vilken ökade företagets yta för produktion med 150 procent. Ytan för förvaring av verktyg fördubblades.

Expansionen möjliggör framtida tillväxt i små och medelstora tekniska applikationer av LSR, särskilt övergjutna komponenter för mat, dryck, spädbarnsvård, sanitära, industri och fordonselektronikmarknaden.

En betydande utökad yta kommer att tillägnas drift under de strängare hygienkrav som gäller inom livsmedels- och dryckesindustrin.

-Vår investering i Bulgarien följer signifikanta investeringar i Schweiz och USA, och är en del av Trelleborgs strategi att stärka sina positioner inom utvalda attraktiva marknadssegment, säger Ursula Nollenberger, produktionschef för LSR-komponenter. /Trelleborg, Plastics Today
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063