23948sdkhjf

Helix och MedVenture blir Freudenberg Medical

Tyska Freudenberg genomgår en global omprofilering under det nuvarande kvartalet. Som en del där av väljer företaget att byta namnet på de tidigare varumärkena Helix och MedVenture till Freudenberg.
-Vårt nya varumärke, Freudenberg Medical, understryker vårt engagemang att vara kunderna förstahandsval gällande global utveckling och innovationspartner för medicinteknisk produkt och läkemedel, säger Jorg Schneewind, vd och koncernchef för Freudenberg Medical i ett pressmeddelande.

Den tyska koncernen inledde sin bana som leverantör mot medicinteknik och läkemedelsindustrin 2006, då företaget förvärvade Helix. Företaget valde då att behålla det varumärket, då det var välkänt för för formsprutning och extrudering av silikon och termoplaster, beträffande komplexa katetersystem och dess förpackningar.

MedVenture, ett företag som är specialiserat på utveckling och tillverkning av små invasiva system och katetrar, förvärvades i sin tur av Helix under Freudenberg paraply sex år senare.

Freudenberg Medical har tio 10 FDA-godkända produktionsanläggningar i Tyskland,Irland, USA, Costa Rica och Kina. /PlasticsNewsEurope.com
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078