23948sdkhjf

Positiv trend för kompositmaterial i Europa

En undersökning genomförd av organisationen Composites Tyskland, för den europeiska kompositmarknadens första sex månader, tyder resultaten på en fortsatt positiv trend beträffande affärsläget.
Enligt organisationen visade den undersökning som genomfördes redan 2014 (för fjolårets sista sex månader), på en positiv trend redan då, och tillväxten fortsätter.

Organisationen har bedömt affärsläget såväl globalt som i Europa och i synnerhet Tyskland. Vid den senaste undersökningen var cirka två tredjedelar av de svarande "ganska positiva" eller "mycket positiva", till affärsläget. Den andelen har nu ökat till 90 procent, rapporterar Reinforced Plastics.

För Europa som en ekonomisk region, visade den senaste undersökningen på en fortsatt positiv tendens. Över 80% av företagen i undersökningen uppgav att de har en optimistisk syn på affärsläget.

Majoriteten av de svarande trodde att de kommande sex månaderna kommer att visa på en positiv utveckling eller samma utveckling av affärsläget.

Tillika sa nästan hälften av samtliga svaranden, att årets sista sex månader kommer att präglas av en ökning av personalstyrkan. Endast sex procent trodde att personalstyrkan kommer att reduceras.

Sett den regionala utvecklingen trodde de svaranden att Tyskland och Asien även framöver kommer vara de regioner som har den mest omfattande utvecklingen. /Reinforced Plastics
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097