23948sdkhjf

Haitian tredubblar produktionen i Tyskland

Formsprutningstillverkaren Haitian International planerar att tredubbla sin produktionskapacitet i Tyskland under de närmaste två åren.
Företaget investerar mer än 10 miljoner euro (98 miljoner kronor) för att utöka fabriken i tyska Ebermannsdorf.

-Vi är övertygade om, att tack vare den ständiga utvecklingen i vårt produktprogram så har vi rätt produkter för marknaden och kan erbjuda resurssparande lösningar för mer än 80 procent av alla applikationer, säger Uwe Baer, medlem i ledningsgruppen hos Haitian International Germany GmbH.

Det tyska dotterbolaget är ansvarigt för samtliga verksamheter i Europa och i tillägg även tillverkning, sammansättning och kundanpassningar. Applikationsteknik, försäljningssupport och service/reservdelar finns även här som stöd för företagets europeiska försäljningsnätverk och agenter.

Expansionen i Ebermannsdorf innebär att produktionsytan kommer att fördubblas med en separat fabriksbyggnad för företagets formsprutningsmaskiner.

-Genom uppförandet av en ny fabriksanläggning kommer Haitian International Germany att kunna erbjuda både Zhafir och Haitian maskiner för den europeiska marknaden, tillverkade i Ebermannsdorf, vilket ger en större flexibilitet och tillgänglighet för våra kunder, säger Xiang Linfa, vd för det tyska dotterbolaget.

Globalt redovisade koncernen en omsättningsökning på 13.1 procent på export under 2014 och ett nytt rekord på 353 miljoner euro (3,48 miljarder kronor).

Det samlade teamet vid Haitian International Germany GmbH.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08