23948sdkhjf

Utsålt på Fakuma

Drygt fyra månader innan Fakuma öppnar sina dörrar, 13 och 17 oktober, i Friedrichshafen, Tyskland är mässan fullbokad ner till den sista biten av golvyta, inklusive foajéer och entréer.
Mässledningen informerar att man återigen kommer att arrangerar ett utställarforum i östra foajén, där ett stort antal experter kommer att ge presentationer och samtal.

I den västra foajén kommer en särskild utställning att hållas vilken döpts till “Thermoforming Island” där besökarna kan få information i ett kompakt format gällande varmformningstekniker och diskutera problembilden inom det samma.

Målet med denna kollektiva monter är att ge potentiella användare med djupgående insikter inom varmformningsprocessen, särskilt i ljus av den anledningen att modern varmformning närmar noggrannhetsnivåer som tidigare ansågs omöjligt att uppnå.

En annan utställning på mässan handlar om additiv och generativ tillverkning, där form- och formtillverkare såväl som tillverkande företag finns på plats.

Därutöver finns i likhet med andra år, mängder med utställare som täcker upp det fulla spannet från material, kringutrustning, maskinteknik och automatiseringslösningar på plats på den tekniskt inriktade industrimässan som vänder sig till den internationella plastbearbetande industrin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066