23948sdkhjf

Ampacet inviger ny europeisk hub

Masterbatchjätten Ampacet har etablerat ett nytt europeiskt distributionscenter nära sitt europeiska huvudkontor i Dudelange, Luxemburg.
Företaget anser att Luxemburg ligger i hjärtat av den europeiska väg- och järnvägsnätet och är en perfekt placering för att nå den europeiska konsumentmarknaden och olika industricentra.

Giuseppe Giusto, vd för Ampacet EMEA, säger att den nya distributionscentralen kommer att hålla företaget i framkant av masterbatchindustrin och underlätta framtida tillväxt inom dess verksamhet.

Distributionscentrat "Eurohub" ligger på ett område som utgör 52 hektar. Här planeras ytterligare tre byggnader avsedda för logistik som tillsammans kommer att ha mer än 1 miljon kvadratfot lagerutrymme.

Den nya byggnaden, som invigdes i början av maj, har två fordonsvågar, motordrivna dockade dörrar och automatiska vädertätningar som garanterar hög säkerhet för lastning och lossning.

Det nya centrat gör det möjligt för Ampacet att på ett mer tillförlitligt och effektivt sätt transportera sina produkter till sin brukare.

Distributionscentralen kommer att drivas av Ampacetanställda med logistiken utlagd på en tredjeparts logistikföretag.

Vid sidan av sitt huvudkontor i Dudelange har företaget en produktionsanläggning på samma ort och ytterligare en i belgiska Messancy.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062