23948sdkhjf

Green & Co på plats i Anderstorp

Återförsäljaren av maskiner och utrustning, Green & Co är nu på plats med serviceorganisation och showroom i småländska Anderstorp. Lokalerna på 840 kvadratmeter invigdes i början av maj tillsammans med huvudmän, kunder och samarbetspartners.
Lokalerna har företaget förvärvat av Anderstorp Hydraulik, som behövde mer plats för ytterligare expansion. Johan Green, vd för Green & Co säger att företaget renoverat lokalerna in- och utvändigt och kommer att nyttja dem för riktade seminarium, och med servicepersonal på plats för snabba leveranser av reservdelar.

De nya lokalerna inrymmer en stor yta där två formsprutningsmaskiner, en helelektrisk och en förpackningsmaskin, kan beskådas eller användas i utbildningssyfte.

Under invigningsdagarna fanns bland annat Denis Poelman, vd för Milacron Europa på plats.

-Milacron är oerhörda nöjd med sitt samarbete med Green & Co, sa han.

Johan Green ser det som en oerhörd styrka att nu även finnas på plats i Anderstorp utöver skånska Arlöv.

-Det är guld värt att ha en servicecentral här och ett sätt för oss att stärka Green & Co, säger Johan Green till Plastforum och tillägger att företaget redan nu säger sig ha tagit del av den sanna Gnosjöandan.

Vid sidan av Milacron är Green & Co även återförsäljare för Kiefel, Motan Colotronic, Robot Technology, Branson med flera.

Denis Poelman, vd för Milacron Europa tillsammans med Johan Green, vd för Green & Co.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063