23948sdkhjf

Ömsom vin ömsom vatten

En nöjd Tanja Lundberg, projektledare för Elmia Polymer konstaterar under mässans sista dag att arenan lett till att viktiga kontakter och framtida utvecklingssamarbeten skapats mellan utställare och besökare. Merparten av utställarna var också nöjda med arrangemanget, men den låga besökssiffran påtalades av många.
Mässan besöktes av drygt 3000 personer under dagarna fyra. Tanja Lundberg, projektledare för Elmia Polymer kommenterar detta bland annat med att årets mässan inte kördes parallellt med någon annan tillställning. Nöjd konstaterar hon istället att i stort sett alla utställarna var nöjda och det var rätt besökare som kom till Jönköping.

-Jag vet att många tycker att besökarsiffran var låg när de jämför med tyska mötesplatser, men det går inte att jämföra dessa. Detta är en annan typ av mötesplats, sa hon.

Om mässan kommer att anordnas parallellt med ett annat arrangemang nästa gång, eller om mässan kommer att köras om två eller om tre år, har hon inget svar på. Det beror helt och hållet på vad vi kommer fram till i våra kommande samtal med branschen och Plastmaskingruppen, säger hon.

En längre rapport från mässan innehållande samtal och citat från utställarna finns att läsa i nästa nummer av PLASTFORUM.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062