23948sdkhjf

Färgstark PVC arkitektens nya dröm

Rowa Lack har tagit fram en omfattande portfölj av beläggningssystem, speciellt med fokus på PVC-presenningar och polymera textilkonstruktioner. Nya möjligheter skapas med effektlacker av olika slag, vilket ger utrymme för en rad spännande designlösningar i det offentliga rummet.
Täckmaterial av PVC är en stor produktgrupp som omfattas av allt från stora hallkonstruktioner till mindre båtpresenningar. Rowa Lack har utvecklat ett sortiment av beläggningslacker som passar även för TPO-takbeläggning och inklädnad av swimingpooler.

Produktens vardagsmiljö är ofta tuff och med höga krav på lång livslängd. Surt regn, UV-strålning och mekanisk påkänning i form av vindar är några exempel på de utmaningar som finns. Det finns även en betydande fördel med beläggningssystemen, nämligen att de förhindrar migrering av mjukgöraren och ser till att den istället stannar kvar i materialet och ger de flexibla egenskaper som är tänkt.

Lackerna skapar helt nya designmöjligheter genom spännande färgsättning. I sortimentet finns lacker med metalliceffekter – silver eller guld i kombination med grått, orange eller gult underlag ger häpnadsväckande resultat
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062