23948sdkhjf

Material för motorkylning

Solvay Engineering Plastics är ledande inom olika avancerade lösningar med polyamid och främst inom material för motorkylning. Nu lanseras en hydrolys- och saltbeständig kvalitet som ytterligare breddar möjligheterna inom krävande applikationer inom system för värmehantering i fordon.
Den nya kvaliteten Technyl eXten D 218CR V33 Black är från början utvecklad för japanska och koreanska biltillverkare, och materialets höga kemikalietålighet mot kalciumklorid gör det mycket tåligt mot det vägsalt som används i exempelvis Ryssland.

Plastkvaliteten utgör en utmärkt metallersättning och har flera viktiga fördelar jämfört med andra plaster i tuffa fordonsapplikationer. Materialet är redan fullt godkänt av asiatiska och europeiska biltillverkare som tillverkar fordon för den ryska marknaden.

Solvay erbjuder ett komplett sortiment av hydrolysbeständiga Technyl 34NG-material för kylsystem till bilar. Här ingår glasfiberfyllda kvaliteter med 25-50 glasfiberinnehåll, avsedda för extremt krävande miljöer med detaljer i kontakt med glykolbaserade kylvärskor. Exempel kan vara radiatortankar, expansionskärl, termostatkåpor och oljemoduler.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078