23948sdkhjf

Dansk uppstickare tar steget in i plastbranschen  

Scan-Mould är ett nybildat bolag. Bolaget som definierar sig som experter på att trycka och efterbehandla in-mould etiketter till förpackningsindustrin.
Bolaget är enligt branschorganisationen Plastindustrien, en av Nordens ledande leverantörer inom produktionen av In-Mould-Labels IML, till plastförpackningar.

Bolaget är sprunget ur företaget Scan-Ket, som har lång erfarenhet av att producera självhäftande etiketter för allt från kosmetika, ölflaskor och färg. Under de senaste åren har företaget successivt byggt upp erfarenhet inom produktion av IML för ingjutning i plastförpackningar. Detta är denna del som nu ligger till grund för det nystartade bolaget.

Scan-Mould har precis flyttat in i en 1500 kvadratmeter stor fabrik i Jyllinge norr om Roskilde. Där finns det gott om plats för att inrymma den förväntade tillväxten baserade på en produktionsanläggning, vilken enligt företaget ska sätta nya skandinaviska normer för etikettproduktion till livsmedelsförpackningar i plast, skriver Teknovation.dk

Från vänster; Martin Egede Colberg, försäljnings- och marknadschef och Martin Fundal, vd och ägare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063