23948sdkhjf

Plastovation skärskådades i Draknästet

2011 tog Staffan Lundmark hem segern i Plastforums tävling Plastovationer med sin innovation Smellkiller. Den 23 februari var han en av deltagarna i TV8:s program Draknästet.
Entreprenören Staffan Lundmark utanför Skellefteå, var en av deltagarna i årets upplaga av TV8:s TV-program Draknästet. I programmet den 23 februari lyckades Lundmark övertyga en av de fem mäktiga affärsprofilerna (Lars Wingefors) att investera i hans patenterade golvbrunnspåfyllare Smellkiller som eliminerar dålig lukt från golvbrunnar och förhindrar att radon, bakteriehärdar och skadedjur tränger in i fastigheten.

Produkten har en enkel med genial konstruktion. Den placeras antingen hängande på väggen eller stående på golvet. Från behållaren leds vattnet via en slang ner i golvbrunnen. När det är för lite vatten i golvbrunnen fylls den automatiskt på från behållaren. Produkten sparar mycket tid för fastighetsägare, den bidrar även till minskad smittspridning via avloppsgaser

Staffan Lundmark är nu inne i en intensiv fas när det gäller lanseringen av Smellkiller. Produkten finns redan idag till försäljning via det tekniska handelsbolaget Ahlsells sortiment.

Genom Wingefors inträde i bolaget som tjugoprocentig delägare har produkten Smellkiller fått en mäktig affärsprofil med sig på sin vandring ut på den internationella marknaden ./Smellkiller

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094