23948sdkhjf

Ny blistermaskin som kan växa

Tyska Zahoranskys nya Z.Pack är ett system för blisterförpackning. Den har allt från instegsmodell till ett brett sortiment av tillval för att fullt utrustad vara en komplett högautomatiserad produktionscell.
Snabba och reproducerbara formatbyten, mycket kompakt utförande och enkel kedjejustering som tillval är några egenskaper som marknaden önskat.

Z.Pack 4 och Z.Pack 5 är extra kompakta för att passa i trånga utrymmen. Maximal formningsyta är 192 x 290 med en djupdragning på 40 millimeter, som kan utökas till 80 millimeter. Kapaciteten är 20 cykler per minut.

Modellerna Z.Pack 6 till Z.Pack 11 är betydligt större, med en formningsyta på 288 x 290 millimeter och med en maximal djupdragning på 60 millimeter. Maxkapacitet är 25 cykler per minut. Stationerna har pneumatisk drivning, med servodrift som tillval för ytterligare energieffektivisering.

I programmet ingår även en rad olika möjligheter för passande kringutrustning, både för inmatning och för slutpackning. En av de intressantare produkterna är ett karusellsystem med tråg i produktformat som utvecklats av Zahoransky. En plockenhet placerar produkten automatiskt i blistern med rätt positionering.

Företaget erbjuder även passande kringutrustning, som etiketteringssystem, packkontroll med automatisk bortförsel av reject och olika överföringsenheter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109