23948sdkhjf

JEC och ALMACI går samman kring Compocity 2015

Franska mässarrangören JEC Group och latinamerikanska kompositmaterialföreningen ALMACO har ingått avtal om att främja den brasilianska kompositstaden Compocity 2015.
Mässtaden Expo Trans i São Paulo öppnar portarna för besökare 4 till 7 november 2015.

Enligt Frédérique Mutel, koncernchef och vd för JEC, är beslutet att ingå avtalet med Almaco baserat på tre punkter. Den främsta uppgiften är att främja kompositlösningar och, som en följd av detta, utvidga marknaden.

-Med Compocity, kommer vi att bidra till att göra detta i Latinamerika. För det andra delar Almaco och Jec samma princip om att höja värdet på denna sektor, säger Mutel.

Den tredje anledningen är att de två enheterna är fokuserade på slutanvändaren och har en gemensam ambition att ge ett så bra innehåll som möjligt till konsumenter av kompositer.

I avtalet har de båda parterna enats om att Almaco kommer att ansvara för de praktiska aspekterna inbegripet byggandet av Compocity, samt för att främja parallella händelser . Jec kommer i sin tur att organisera ett internationellt seminarium om kompositer.

Compocity, är uppbyggd som en en hel stad av kompositmaterial, och visar att den här typen av högpresterande plast kan omvandlas till lösningar för alla segment, från infrastruktur och energi till transport, boende och fritid.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064