23948sdkhjf

Varmkanalsystem ett växande område för Husky

Kanadensiska maskinföretaget Husky Injection Molding Systems utökar sin division Varmkanalsystem för att möta de växande behoven hos sina kunder.
Företaget skapade divisionen i början av 2013, och arbetar nu för att utveckla innovativa produkter och tjänster som löser de formsprutande kundernas utmaningar inom områden som kanalkvalitet, balans, användarvänlighet och underhåll.

Husky har gjort särskilda satsningar i verksamheten under 2014 för att ytterligare minska ledtiderna, öka den globala kapaciteten och förbättra den globala kundsupport kapaciteten.

Investeringarna omfattar dels en utökning av Huskys anläggning i Pudong, Kina som berikats med ny tillverkningsutrustning och nya medarbetare, samt vid enheten i Chennai, Indien. I ett pressmeddelande skriver företaget att de båda initiativen kommer att effektivisera arbetsbelastningen vid de båda produktionsanläggningarna i Vermont, USA och Dudelange, Luxemburg.

Vidare skriver företaget att det planerar för investeringar vid Luxemburgsenheten de kommande 12 månaderna, i form av en allt större kapacitet, dels för tillverkning av halvplattor för varmkanalsystemen, men även för att effektivisera tillverkningstekniken av systemens fördelningskanaler.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.501