23948sdkhjf

Mikrodispensering av 2K-material

Den nyutvecklade mikrodispensern från Preeflow by ViscoTec ger en processtabil och repeterbar dosering av tvåkomponentsmaterial.
Intresset för tvåkomponentslim ökar. Blandningsförhållandet mellan de två komponenterna styr egenskaperna hos slutprodukten, vilket exempelvis kan ge lim med olika styrkor.

Diatom A/S presenterar nu eco-DUO600, som är Preeflow by ViscoTecs senaste utrustning för volymetrisk dispensering av tvåkomponentsmedier. Mikrodispensern är roterande och helt trycktät, med självtätande rotor/stator. Doseringsflödet är kontinuerligt och pulseringsfritt, med låg skjuvning och lågt tryck. Detta är speciellt viktigt för känsliga material

Återsugningsfunktionen säkerställer en ren och kontrollerad avstängning, och förhindrar efterföljande dropp. Dispensern kan leverera ett flöde på upp till 32,0 ml/min och den nyutvecklade säkerhetsfunktionen skyddar systemet mot övertryck.

Andra fördelar är ett mycket brett viskositetsområde, maximal doseringsnoggrannhet på ± 1 % och dessutom kan dispensern enkelt integreras i automationssystem.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125